Kliendid minust

SINU PERSONAALTREENER

Vaata lähemalt

MIDA RÄÄGIVAD MINU ARMSAD KLIENDID

Olen treenerina tegutsenud aastast 2015, juhendades erinevaid rühmatreeninguid ja alates 2020 aastast ka personaaltreeninguid erinevates spordiklubides Tallinnas ja Märjamaal. Vaata, mida räägivad minu juhendatud kliendid.

Olin kaua mõelnud trenni minna aga ei osanud kuskilt alustada ja päris üksi ei julenud ka, kuid tundsin et vajan muutust. Hakkasin otsima personaaltreenereid ja sattusin Kadri-Liina peale. Tema pilk ja hoiak kutsus kirjutama talle. Olen väga rahul ja õnnelik et just temale kirjutasin. Ta pühendub ja aitab üle igast raskusest, motiveerib igat moodi, ta utsitab ning toetab täiega. Ta uurib kuidas areng toimub ja vajadusel kohe korrigeerib ka kava. Nüüd julgen ka lõpuks üksi jõusaalis käia ja lausa on hakanud meeldima. See aeg jõusaalis iseendaga on nüüd üks parimaid. Parim treener, keda üldse tahta. 😊

- Heidi

Kadri-Liinaga on väga hea trenni teha, sest annab võimaluse katsetada enda võimekuse piire. Kui keegi pidevalt kõrvalt utsitab, siis on jõud ja motivatsioon mitmekordne. Soovitan väga inimestele, kes alles alustavad jõusaalis käimist või kui praegune treeningkava on üksluiseks muutunud.

- Riina

Mulle meeldib Kadri-liinaga trenni teha, sest see sunnib pingutama. Kui muidu vajud kuskile mugavustsooni ära, siis koos treeneriga annad endast ikka maksimumi. Kadri on rahulik, seletab hästi, näitab ette ja elab kaasa. Soovitan teda eriti inimestele, kes vajavad rahulikku lähenemist ja selgeid juhtnööre.

- Ennike

Oi seda vahvat naeratust ja sellega kaasnevaid sõnu: "Üks kord veel, sa ju suudad..."
Ja näed, suutsingi. Natukene õpetus-sõnu ja treeningsaalis viibimine saab teise tähenduse. Mõned korrad õpetust ja paar treeningplaani, edasi ka ise treenides oskab aru saada, mida ja miks teha.
Aitäh!

- Tarmo

Ma poleks kunagi uskunud, et otsustan valida endale personaaltreeneri. Valik on ju suur ja lai eks 😄 Kadri-Liinaga sai esmane tutvus tehtud bodypumpist inspireeritud kangitrennis. Juba esmane mulje temast jäi väga positiivne. Sa tahtsid ka edaspidi tema läbiviidavatel treeningutel käia 😇 . Juulis jäi pikem paus sisse treeningutel, siis otsustasin augustis, et võtaks õige personaaltreeneriks. Ja ma ei kahetse selle ettevõtmist absoluutselt mitte. Ta on väga pühendunud oma töödes, keskendub ainult sulle. Minu jaoks on oluline, et treener oleks sõbralik ja hooliv. Kadri-Liina on seda kohe kindlasti ❤️
Leiab üles su nõrgemad lülid lihastes/kehas aitab nendel tugavamaks saada. Näitab ette kõik õiged tehnikad treenimisel ja on kannatlik, kui esimese korraga päris õigesti välja ei tule. Tänu temale olen ma hakanud armastama jõusaali, sest nüüd ma tean mida millegi peal või mis kangiga teha saab. Koostab sulle personaalse treeningkava, mille järgi saab iseseisvalt käia jõusaalis (väga suur pluss minu meelest).
Ei ole siiani tekkinud kordagi sellist tunnet "oeh saaks sellega nüüd ainult ühele poole"😄 . Ma naudin jõuasaalis käimist. See on hetk iseendale .
Aitäh sulle Kadri-Liina, et töötad hingega❤️
Sinust paremat treenerit ma ei oska tahta.
Jätkame ka edaspidi treeninguid 💪

- Margit

Ma olen väga õnnelik ,et mulle soovitati personaaltreeneriks Kadri-Liinat.
Temaga koos on treeningud vaheldusrikkad ja intensiivsed. Mina ootasin igat uut trenni elevusega.
Tänu Kadri-Liinale on jõusaal minu üks lemmikutest kohtadest, kus käia ja oma akusid laadida. Aitäh.

- Ave

Kadri-Liinaga koos treenides tõuseb motivatsioon! Mul on väga hea meel, et ma ühte tema trenni ära eksisin ja ta endale personaaltreeneriks valisin. Läheneb personaalselt, leiab kohe üles su nõrgad kohad ja paneb su tööle - seda kõike vaid su enda jaoks!

- Kaisu

Trennid Kadri-Liinaga olid väga huvitavad ja sai proovida erinevaid harjutusi. Isiksusena jättis juba esimeses trennis väga positiivse ja usaldusväärse mulje endast. Varasemalt mul jõusaalis treeneriga kogemus puudus. Treener seletas, kuidas õigesti harjutusi teha ja hoidis motivatsiooni üleval. Peale trenni oli alati energia laes ja enesetunne hea. Tulevikus plaanin kindlasti veel tema poole pöörduda, et head nõu ja abi saada!

- Lizett

Kadri-Liinaga treenides tundsin end väga mugavalt, õppisin kiiresti harjutuste tehnikat ja minule personaalselt sobivaid harjutusi ning sellepärast olid ka tulemused kiiremad! Eriti meeldejääv on energia ja motivatsioon, mille alati peale treeningut koju kaasa võtsin.

- Liis

Kadri-Liina on suurepärane treener, kes lähtub personaalselt kliendist. Oskab hästi motiveerida, tema trennid on alati põnevad ning iga kord on midagi uut. Oskab panna end suurepäraselt tundma, alati on sõbralik ning leiab kõigile sobiva trenni, lähtudes kliendi soovidest ja eesmärkidest. Saab treenida nii klubis kui ka vabas looduses. Oma ala professionaal.

- Annika V.

On aru saada, et tegemist on oma ala professionaaliga, kes teeb oma tööd hingega. Teenust ei pakuta raha teenimise eesmärgil, vaid minu, kui kliendi soovidest ning heaolust lähtuvalt. Harjutusi tehes nägi Kadri-Liina juba enne mind ette, et teatud valed liigutused võivad tekitada hiljem valu. Koheselt reageeris ning korrigeeris ja seletas, et miks milline liigutus millist mõju pikas perspektiivis võib avaldada. Pean seda väga oluliseks, sest trenni lähen ikkagi esmalt enda heaolu nimel. Lisaväärtusena käib Kadri-Liinaga kaasas sõbralik ja soe aura, mis teeb treeningu ning koostöö väga meeldivaks. Soovitan!

- Madis

Mulle väga meeldivad Kadri-Liina trennid. Ta treeningkavad on väga mitmekülgsed ja samas mõnusalt väljakutsuvad. Kohe aru saada, et hingega asja juures. Kui esmapilgul tundub raske, siis alati peale trenni on tunne, et oled midagi saanud ja tahaks juba tagasi. Ja rõõmsa tuju on Ta ka alati ilusti kaasa võtnud

- Priit

Kadri-Liina trennid on alati mõnusalt vaheldusrikkad ja väljakutset pakkuvad. Lisaks oskab ta olla väga motiveeriv. Soovitan kõigile, kes tahavad trenni teha, tulemused on garanteeritud!

- Kristel

Kadri-Liina innustab enda treeningutel talle omasel leebelt-nõudlikul moel inimesi pingutama ja ennast proovile panema andes samas alati ka harjutuste sooritamiseks kergemaid võimalusi. Treeningud on ülesehituselt väljakutsuvad, oluline rõhuasetus tehnikal ja tagavad alati hea enesetunde.

- Thea

Personaaltreening Kadri-Liinaga üllatas mind mu enda võimete kohapealt ikka väga. Ma ei pidanud ennast üldse „jõusaali tüüpi“ inimeseks ja pelgasin raskusi (näiteks 5 kg hantleid). Nüüdseks liigutan raskuseid suurima heameelega. Loomulikult pole raskused ainukesed asjad, millega trennis tegeleme – Kadri-Liina oskab välja mõelda igasuguseid erinevaid „kastist välja“ harjutusi nii sabale kui sarvedele. Kui seljavaluga maadlesin, soovitas Kadri-Liina väga efektiivseid harjutusi, mis tõepoolest leevendasid!
Kohtun Kadri-Liinaga siiani regulaarselt ja iga kord teeme midagi, mis nihutab mu võimete piire. Lisaks külastan aeg-ajalt ka Kadri-Liina juhendatavaid HIIT rühmatreeninguid, mis on üks kõige efektiivsemaid treeninguid üldse minu arvates.

Kui soovid personaalset lähenemist ja oma võimetest lähtuvat efektiivset treeningut, siis soovitan Kadri-Liinat!"

- Miina

Trenn iseseisvalt on tore, aga treening personaalsel juhendamisel on veelgi parem. Kadri valvas pilk tabab hästi kohad, kus on midagi vaja korrigeerida. Kadri suudab peale väsitavat tööpäeva leida minus ka selle viimase energia ja suunata selle treeningusse. Tänu Kadri tõhusale juhendamisele olen suutnud vältida vigastusi ja tunnen ennast väga heas füüsilise vormis.

- Anti